Glasina: Sofi Tačer čeka na angažman u seriji Mandalorian? Boba Fet dobija zasebnu seriju?

Kako piše Deadline, treća sezona serije Mandalorian već ima angažovanu jednu glumicu koja čeka da se pojavi na setu: Sofi Tačer. Mlada glumica je najpoznatija po radu u bolničkoj drami Chicago Med, i skorije u radu na When the Street Lights Go On. Ona je sarađivala i sa glavnim glumcem serije, Pedrom Paskalom na filmu Prospect, što bi isto mogao biti povod da se mlada glumica angažuje. 

Kako prenosi Bespin Bulletin, Lukasfilm je u potrazi za Britanskom glumicom koja ima između 18 i 24 godine za sporednu ulogu, a interesantno je da se angažman izgleda ne traži samo za seriju The Mandalorian, već i za od skoro nedefinisanu spin-of seriju. Pored toga, u potrazi su i za glumcem istih godina koji bi takođe igrao sporednu ulogu.

Pomenuti članak Deadline-a je kasnije dopunjen informacijama o tome šta bi mogla biti tema spin-of serije: u glavnoj ulozi će biti Boba Fet, inspiracija za seriju The Mandalorian i celu Mandalorsku kulturu. Temuera Morison, koji je imao kameo na kraju prve epizode druge sezone, se spominje da je umešan u projekat, za koji se sugeriše sa ograničenim brojem epizoda. Snimanje je, kako navode počelo u nedelji od 9. novembra ove godine, dok će The Mandalorian nastaviti snimanje mesec dana kasnije.

Pošto ništa od ovoga još nije zvanično potvrđeno, ove glasine uzmite sa dozom rezerve.

Svoja mišljenja o ovim glasinama ostavite nam u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o seriji Mandalorian  posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s