Glasina: Novi Star Wars film snima pejzažne scene u Škotskoj?

HighLandsStarWars

Škotska se izgleda sprema za gostovanje u Star Wars univerzumu, jer se spominje da bi novi film smešten u galaksiji daleko daleko mogao biti sniman u škotskoj pokrajini Hajlends. Tako barem kaže škotski Daily Record, koji se poziva na svog izvora da će se u decembru u tom kraju severnog dela Ostrva održati tri dana snimanja. Ovo im je rekao njihov izvor:

Odlično je što je Star Wars odlučio da iskoristi škotske predele za svoje prve snimke produkcije. Film dolazi za nekoliko godina zbog COVID krize, ali će biti veoma uzbudljivo fanovima da čuju da je klupko krenulo da se odmotava za novi Star Wars film.

Snimanje će se odigrati u regiji Hajlends, a u fokusu će biti brda i površine u okruženju. Najverovatnije će manja ekipa uz asistenta reditelja biti prisutna tokom ta tri dana.”

Daily Record spekuliše da bi ovo mogao biti film na kome radi Taika Vaititi iako nemaju potvrdu o tome ni od Lukasfilma ni od svog izvora. Pošto ovo nije zvanična infromacija, treba je uzeti sa dozom rezerve.

Vaititi se trenutno bavi predprodukcijom filma Thor: Love and Thunder za Marvel, a ako Lukasfilm priprema snimanje lokacija, verovatno da postoji prva verzija scenarija (pod uslovom da je film uopšte Vaititijev). Koscenarista Vaititijevog Star Wars filma je Kristi Vilson-Kejrns (1917).

Prvi od novog talasa Star Wars filmova je najavljen za 22. decembar 2023, a Vaititi bi svoj projekat trebao da režira nakon produckije filma Thor, tako da se datumi slažu.

Šta mislite o ovoj lokaciji, kao i da li mislite da je ovo Vaititijev film, napišite nam u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars filmovima posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s