Toni Gilroj predao rediteljsku stolicu Kasijan serije Tobiju Hejnsu

Kako prenosi Deadline, Toni Gilroj će predati svoju rediteljsku stolicu za seriju o Kasijanu Andoru jer nije u prilici da doputuje u Britaniju na snimanje zbog virusa Covid-19.

Bez obzira na ovo, Gilroj ostaje na vodećoj ulozi u projektu i pored toga je i izvršni producent. On je trebao da režira prve tri epizode, ali pošto je u Nju Jorku, ne može da dođe u Britaniju radi snimanja, što se dešava zbog pogoršanja stanja na ostrvu, gde virus pravi pometnju sa putovanjima.

Pošto je Tobi Hejns trenutno u Britaniji i bio je u planu za reditelja kasniji epizoda, preuzeće rediteljsku stolicu i za prve tri epizode kada serija krene sa snimanjem. Bespin Bulletin smatra da će ova serija, kao i ona o Obi-Vanu, kompletirati snimanje tokom leta 2021. i da ćemo prve epizode obe serije gledati već 2022.

Serija o Kasijanu je trenutno u stanju predprodukcije sa planovima da se sa snimanjima krene sledećeg meseca. Adria Arjona, Deniz Gou, Dženeviv O’Rajli, Stelan Skarsgard i Kajl Soler su najavljeni kao deo glumačke postave.

Podsećamo vas da se Gilroj priključio filmu Rogue One kako bi preradio scenario i nadgledao dosnimavanja koja su za cilj imala da film bude bolji. Tobi Hejns, sa druge strane, je režirao epizodu serije Black Mirror, imena U.S.S. Callister, koja je osvojila Emi nagradu. Pored toga je režirao i HBO film Brexit i režira Amazonovu seriju Utopia čija će premijera biti danas.

Da li se radujete seriji o Kasijanu i kako mislite da će ova promena uticati na realizaciju serije napišite nam u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o seriji o Kasijanu Andoru posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s