The Sims 4 dobija Star Wars ekspanziju

Ovogodišnji Gamescom smo pomno pratili pre svega da bi saznali nove detalje o igrama Star Wars: Squadrons (koja izlazi 02.10.2020.) i LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (čiji je datum izlaska pomeren na proleće 2021.). Stoga, bilo je pravo iznenađenje što smo pravo niotkuda dobili i najavu za Star Wars ekspanziju igre The Sims 4.

Naime, tokom Opening Night Live lajvstrima prikazan je trejler (video na vrhu stranice) za ekspanziju punog naziva The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack, koja izlazi za nešto više od nedelju dana – 08.09.2020.

U Journey to Batuu vaši simovi (stanovnici) će imati priliku da posete planetu Batu, tj. zapravo Star Wars zabavni park koji predstavlja relativno vernu rekreaciju Galaxy’s Edge-a, zabavnog parka koji se nalazi u Disneyland-u i Disney World-u. Vaši stanovnici će ovde moći da posete iste atrakcije i ture, kao i da rade (skoro) sve aktivnosti koje biste inače mogli da radite u pravom Galaxy’s Edge-u.

Na Batuu ćete moći da pričate i družite se sa lokalnim vanzemaljcima i čuvenim Star Wars likovima (Rej, Kajlo Ren, Hondo Onaka, Vi Moradi, itd.), da učestvujete u misijama za Otpor ili Prvi Red koje će uticati na ishod sukoba između ove dve zaraćene strane, zatim da napravite vašu ličnu svetlosnu sablju i astromek droida, te da kući ponesete brojne suvenire i da vaš dom uredite u Star Wars stilu.

Naravno, da biste mogli da igrate Journey to Batuu potrebno je da imate The Sims 4 osnovnu igru. The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack izlazi 08.09.2020. za PC (Origin i Steam), PlayStation 4 i Xbox One.

Da li već igrate The Sims 4, te da li možda planirate da krenete sa Journey to Batuu napišite nam u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars video igrama posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s