Kejti Sekhof će igrati Bo-Katan u 2. sezoni Mandaloriana!

Nakon Asoke Tano, koju će igrati Rosario Doson, i Boba Feta (i vrlo verovatno Reksa), kog će igrati Temuera Morison, još jedan lik iz ere prikvel trilogije će se pojaviti u drugoj sezoni serije The Mandalorian!

Naime, kako prenosi SlashFilm, a što su potvrdili nekoliko drugih pouzdanih izvora, glumica Kejti Sekhof će igrati Bo-Katan Krajz u drugoj sezoni Mandaloriana! Lucasfilm i Sekhofova su odbili da daju komentar, a SlashFilm tvrdi da je glumica snimila sve svoje scene još u februaru.

Sekhofova, koja je verovatno najpoznatija po ulozi Kare Trejs u seriji Battlestar Galactica, je fanovima Star Warsa već itekako poznata jer je pozajmila glas Bo-Katan u animiranim serijama The Clone Wars i Star Wars Rebels.

Bo-Katan smo poslednji put videli u Star Wars Rebels gde joj je Sabin Ren dala “darksaber”, odnosno crnu svetlosnu sablju koja je na kraju prve sezone serije The Mandalorian bila u rukama mofa Gideona

Izvesno je da ćemo dobiti objašnjenje kako je ova jedinstvena svetlosna sablja završila kod misterioznog imperijalca. Takođe, za očekivati je i to da ćemo dobiti objašnjenje šta se sve izdešavalo na planeti Mandalor od kako smo je poslednji put videli u Star Wars Rebels.

Snimanje druge sezone serije The Mandalorian je završeno početkom marta i serija je trenutno u fazi post-produkcije. Prvi čovek kompanije Disney, Bob Čapek, je nedavno izjavio da produkcija te serije nije pogođena pandemijom virusa Covid-19 i da će serija izaći kada je to i planirano, u oktobru ove godine.

Za poslednje vesti o seriji The Mandalorian posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s