U pripremi je nastavak serije Star Wars Rebels?

Prošle godine internetom su kružile desetine glasina koje su tvrdile da će brojni Star Wars likovi dobiti svoje serije na striming servisu Disney+. Među njima je malo bilo onih koje su se ticale animiranih projekata, već su to uglavnom bile priče o igranim serijama – zapravo, verovatno jedina iole ozbiljnija glasina o budućim animiranim Star Wars projektima je bila ta da će doktorica Afra iz stripa Darth Vader dobiti svoju animiranu seriju.

Međutim, ekipa sa Kessel Run Transmissions podkasta tvrdi da Lucasfilm radi na novoj animiranoj seriji koja će biti nastavak serije Star Wars Rebels i koja nam stiže u drugoj polovini 2020. godine! Prema njihovim rečima, nova serija će biti direktan nastavak Rebels-a i počeće bukvalno tamo gde je Rebels završena, dakle u godinama nakon sloma Imperije kod Endora. Naime, prema tvrdnjama ekipe sa Kessel Run Transmissions, vodeći likovi nove serije će biti Asoka Tano i Sabin Ren, a priča će pratiti njihovu potragu za Ezrom Bridžerom i admiralom Tronom koji su efektivno nestali u finalu Rebels-a.

Voditelji podkasta Kessel Run Transmissions tvrde da su ranije od istog insajdera dobili nekoliko velikih informacija (koje su se naknadno ispostavile kao tačne), ali ih nisu objavili. Ovaj put, pogotovo u svetlu nekih novih dokaza koje su dobili, kažu da nisu želeli da ponove istu grešku. Kao dodatni dokaz za svoje tvrdnje ekipa sa KRT-a navodi i to da su glumci Tejlor Grej (Ezra Bridžer), Tija Sirkar (Sabin Ren), Vanesa Maršal (Hera Sindula) i Stiv Blum (Zeb) u prethodnim mesecima otkazali svoja pojavljivanja na konvencijama zbog poslovnih obaveza.

Imajući u vidu da se serija Star Wars Resistance završava za svega koju sedmicu (poslednja epizoda će biti emitovana 26.01.2020.) i da ćemo krajem februara dobiti dvanaest finalnih epizoda The Clone Wars-a, to znači da ostajemo bez Star Wars animiranih projekata. Obzirom da praktično već šest godina u kontinuitetu imamo makar jednu animiranu Star Wars seriju koja ide na TV-u, logično je za očekivati da će Lucasfilm nastaviti sa tom praksom i da ćemo dobiti novu animiranu seriju.

Međutim, kada će ta nova serija zvanično biti najavljena? Pa, ekipa sa podkasta Kessel Run Transmissions smatra da će Lucasfilm zvanično saopštiti detalje o novoj seriji tek kada se završi emitovanje The Clone Wars-a, što bi otprilike trebalo da bude u maju ove godine. U takvoj postavci stvari, prvi trejler bi verovatno bio prikazan tokom konvencije Star Wars Celebration koja se ove godine održava krajem avgusta u Anahajmu, a serija bi sa emitovanjem verovatno krenula tokom oktobra na Disney+.

To bi bilo to. Imajte u vidu da je ovo za sada tehnički samo glasina, tako da informacije iz pasusa iznad ne uzimajte kao konačne do neke zvanične potvrde ili demanta.

Šta mislite o animiranoj seriji koja bi pratila Asoku i Sabin u potrazi za Ezrom, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Disney+ projektima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s