Kako je Fazma ubila svoje stormtrupere?

Fazma je bila kapetan stormtrupera Prvog Reda. Zastrašujuća  u svom hromiran oklopu, važila je za izuzetno veštog ratnika i isto tako nemilosrdnog. Fazma je bila neko na kog su se svi stormtruperi ugledali i koga su sledili bez pitanja. Ipak, koliko god da je poznato to da je bila nemilosrdna i svirepa prema neprijateljima, malo ko zna da je bila ista takva i prema svojim vojnicima…

Image result for phasma age of resistance

U stripu Star Wars: Age Of Resistance: Captain Phasma, Fazma zajedno sa svojim stormtuperima napada bazu na jednoj udaljenoj planeti. U toku bitke jedan od stormtrupera spašava život Fazmi, a ona ipak baca njegovog druga na termalni detonator izbegavši tako sigurnu pogibiju njih dvoje.

Kasnije Fazma ovom preživelom vojniku drži govor i unapređuje ga u oficira koji će predvoditi sutrašnji napad na bazu. Ipak kada bika počne stormtruperi bivaju desetkovani neprijateljskom paljbom a novopečeni oficir se okreće i uočava kako Fazma napušta bojište!

U trenutku kada se ovaj stromtruper suočava sa Fazmom pojavljuju se TIE lovci koji uništavaju kako neprijatelja tako i preostale stormtrupere. Fazma saopštava vojniku kako se ona opet hrabro borila i opet jedina preživela borbu.

Oficir pobesneo zbog Fazminih dela i saznanja da je ona oduvek bila takva, podiže svoj blaster i puca u Fazmu! Fazma preživljava zahvaljujući svom hromiranom oklopu i upušta se u borbu sa vojnikom. Nakon kraće borbe Fazma otima blaster i ubija nesrećnog oficira, koji joj se ne tako davno divio i želeo da bude kao i ona….

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s