U novoj knjizi Luk Skajvoker nas upoznaje sa „Tajnama džedaja“

secrets of the jedi naslovnica knjige

Padavani, pripremite se da učite od legende.

Na oficijalnom Star Wars veb sajtu oktrivena je nova knjiga – The Secrets of the Jedi, koja nam stiže iz pera Marka Sumeraka i koja će nam dati istoriju reda Džedaja, sa Lukom Skajvokerom kao vodičem. Ispunjena bujnim slikama i interaktivnim delovima, u knjizi koju priređuje Insight Editions, moći će se pronaći „iskačući“ holokron, kartica za prevođenje, knjižica džedajske opreme i još mnogo toga.

Imajući u vidu da će uključivati lor The Clone Wars-a, filmova i brojnih drugih sadržaja, deluje da će Tajne Džedaja biti obimna knjiga. Videti Luka koji piše o Sveštenicama Sile (iz The Clone Wars-a) i drugim legendarnim džedajima kao što je Kvaj-Gon Džin, može biti vrlo interesantno.

Jedan od najvećih izazova u radu na ovakvoj knjizi je naći način da se sve ključne informacije sakupe i predstave na nov način,” kaže Sumerak. “Zbog toga što Luk više nije onaj naivni, mladi farmer, može da gleda i dalje od glorifikovanih priča o bivšim džedajima kako bi našao istinu o njihovom redu, koliko god to bilo teško čitaocima da čuju. Sa time na umu, bili smo u mogućnosti da ispitamo različite aspekte reda Džedaja iz ugla drevnih legendi, omogućilo nam je da ispitamo zašto su Džedaji morali da postoje, zašto im je suđeno da im dođe kraj i da li trebaju ili mogu ponovo da se uzdignu.

The Secrets of the Jedi nam stiže 19. novembra i već je dostupna za poručivanje. Na oficijalnom Star Wars veb sajtu su otkrivene i pojedine stranice ove knjige, koje možete pogledati u nastavku:

Šta mislite o već prikazanim delovima knjige, kao i čemu se nadate da će biti deo njenog sadržaja možete nam napisati u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s