Lucasfilm radi na trilogiji KotOR filmova?!

Prethodnih meseci su nam stigle glasine koje su rekle da Lucasfilm radi na filmovima čija će radnja biti smeštena u periodu Stare Republike, a nedavno je i predsednica Lukasfilma, Ketlin Kenedi lično, potvrdila da se radi na filmskom projektu koji je vezan, ili makar inspirisan, legendarnom video igrom Knights of the Old Republic. Sada nam je stigla nova tura informacija koje idu u prilog tome da se u Lucasfilm kuhinji zaista kuva nešto vezano za KotOR.

Naime, kako na osnovu svoja tri izvora unutar Lucasfilma tvrdi BuzzFeed News, scenaristkinja Laeta Kalogridis trenutno radi na scenariju novog Star Wars filma koji je povezan sa čuvenom video igrom Knights of the Old Republic – nije precizirano da li se radi o direktnoj adaptaciji ili je priča samo inspirisana KotOR-om.

BuzzFeed News tvrdi da Kalogridisova – koja je inače pisala scenarije filmova Alexander, Night Watch, Pathfinder i Shutter Island, kao i serije Altered Carbon – trenutno završava scenario KotOR filma koji bi zapravo trebao da bude prvi u trilogiji!

Međutim, ove informacije sada otvaraju nova pitanja? Da li će ova „KotOR trilogija“ biti treća, pored dve na kojima već rade Rajan Džonson i Beniof i Vajs? Da li je, sa druge strane, Kalogridisova možda koscenarista na jednom od pomenutih projekata? U ovom trenutku se ne zna. Naravno, ni Disney ni Lucasfilm se nisu oglasili po ovom pitanju.

To bi bilo to. Naravno, tretirajte ove informacije samo kao glasine do neke zvanične potvrde ili demanta.

Šta mislite o ovim informacijama, da li se radujete eventualnoj KotOR trilogiji ili pak smatrate da je takvo nešto greška, napišite nam u komentarima.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s