Ketlin Kenedi priča o mogućnosti projekta vezanog za Knights of the Old Republic

Sa upravo završenog Star Wars Celebration-a stigle su nam brojne zanimljive vesti: Naravno, trejler Epizode IX, prvi detalji o Mandalorian-u, trejler i inserti iz predstojeće sezone The Clone Wars-a, informacije o video igri Jedi: Fallen Order, itd. Međutim među njima se provukla i jedna vest o projektu koji priželjkuju brojni fanovi.

Naime, u intervjuu za MTV News (tvit iznad), predsednica Lukasfilma Ketlin Kenedi se dotakla mogućnosti Star Wars projekta koji bi bio smešten u periodu Stare Republike. Kada joj je postavljeno pitanje „Knights of the Old Republic, mnogi fanovi žele da vide to, da li se nešto radi na tom planu?“ Kenedijeva je odgovorila:

Znate, pričamo o tome non-stop. Da, radimo na nečem takvom što bismo mogli da uradimo. U ovom trenutku, ne znam šta će biti od toga…

Iz ovog odgovora Kenedijeve brojni portali su zaključili i preneli da Lukasfilm radi na filmskoj adaptaciji voljene video igre ili makar da se radi na projektu koji je direktno povezan sa pričom KotOR-a. E sad, da li je to tako? Pa, najverovatnije ne.

Deluje da je Kenedijeva mislila o projektu koji je generalno smešten u period Stare Republike, a ne o priči koja adaptira ili je direktno vezana sa Knights of the Old Republic. Pre nekoliko meseci su se pojavile glasine koje su rekle baš to, a predstavnici Grupe za kanon Lukasfilma su ranije u više navrata isticali da ne nameravaju da adaptiraju priče iz starog kanona.

Dakle da, Lukasfilm najverovatnije radi na nekom projektu koji će biti smešten u eru Stare Republike (mnogi smatraju da su to filmovi na kojima rade Beniof i Vajs), ali, da li će to biti Revanova priča iz KotOR-a? Teško. Ako se Revan uopšte pojavi, u najboljem slučaju ćemo dobiti priču o koja je izmenjena i prilagođena novom kontinuitetu, slično kako je urađeno sa Tronom.

To bi bilo to. Kakve su vaše reakcije na izjavu predsednice Lukasfilma i šta mislite da li je uopšte dobra ideja adaptirati Knights of the Old Republic, napišite nam u komentarima.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s