Celebration 2019: Star Wars Resistance – Utisci sa snimanja prve sezone i šta možemo očekivati u drugoj

Porg

Resistance tribina je počela izuzetno energično, glumci su delovali jednako uzbuđeni kao i sama publika. Donald Feizon i Bobi Mojnihan su čak i istrčali na parter, pozdravili i slikali se sa ljudima, a Mirna Velasko se i obukla slično kao Tora Doza, lik koju tumači.

panelisti jej
Porodični selfi: Bobi Mojnihan, Donald Feizon, Mirna Velasko, Skot Lorens, Suzi Megrat, Kristofer Šon, Brendon Auman, Atena Portilo i Džastin Ridž.

Na samom početku tribine, glumci su se prisećali omiljenih epizoda i scena i događaja sa snimanja. Otuda smo saznali par interesantnih detalja:

 • Kada mu je predavao detalje i savete za Resistance, Dejv Filoni se Džastinu obratio sa „padavane“.
 • Dizajnerski tim Resistancea su hteli da ostave anime pečat na serijal. Inspiraciju nalazili primarno u radovima Mijazakija i serijalima Makros i Robotek. Prema njihovim rečima, hteli su anime osnovu, ali da ima osećaj i atmosferu Star Warsa.key_art_robotech_macross_saga
 • Džastin, kada je komentarisao vizuelni identitet Resistancea, napomenuo je da Star Wars jako voli sanduke. (Kad malo razmislite, u pravu je. Svuda ima nekakvih sanduka raznih modela.) Takođe, pohvalio je rad Ejmi Bet Kristonson koja je napravila brojne koncepte za serijal.

  concept Tora
  Ejmin koncept za Toru, njenog droida i brod.
 • Snimanja voiceovera za Resistance su sva bila cast records, tj. svi su snimali zajedno, u isto vreme. Radeći tako, združili su se i sada vide jedni druge kao članove tima i čak, kao porodicu. Kristofer, koji tumači Kazudu, se zahvalio Meri Elizabet Mekglin, veteranki voice acting scene, na pomoći i savetima koje mu je ukazala.

  Freya Fenris
  Meri tumači pilota Asa, Freju Fenris.
 • Dejv Filoni lično je tražio da Donald Feizon glumi Hajpa Feizona i Hajp je čak dobio ime tj. prezime po Donaldu.

   

 • Bobi Mojnihan koji tumači trgovca-mehaničara Orku je veliki ljubitelj Star Wars shorts, kratkih crtaća koje možete pogledati na Youtubeu.

  Bucket
  I Baket ima svoju epizodu u kojoj je zagubio svoj voljeni šlem!
 • Što se druge sezone tiče, taman kako je voditelj najavio priču o istoj, jajvstrim je prekinut, navodno zato što je jedan od glumaca rekao neki spojler. Nije čudno što se u toj super veseloj atmosferi neko slučajno izlanuo, ali većina fanova koji su Celebration pratili iza ekrana su bili razočarani ovim naglim prekidom.
 • Ali, dobili smo zvanični poster za drugu sezonu:

  poster full

Možemo zaključiti da će definitivno biti konflikta između ekipe „Vatrena Lopta“ i Tem koja je sada sa Prvim Redom. Verovatno je i da će agent Prvog Reda Tirni imati veću ulogu u narednoj sezoni.

Jedan video posetioca Celebrationa je okačen na Youtube i u njemu je sumiran sadržaj prve epizode druge sezone koja je premijerno prikazana nakon tribine. Ukratko, u novoj sezoni možemo da očekujemo komediju, a čak i tragove horora. I naravno, neizostavno prijateljstvo svih koji smatraju Kolosus za svoj dom.

Čim zvanični trejler za novu sezonu bude objavljen, obaveštavamo vas istog trenutka!

Neka Sila bude sa vama!

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s