Najavljen je sledeći Star Wars Celebration!

Svemu lepom dođe kraj, a upravo se završilo ovogodišnje izdanje najveće Star Wars konvencije, Star Wars Celebration. Tokom protekla četri dana stiglo nam je pregršt velikih i zanimljivih vesti (za naredne dane spremamo specijalno izdanje našeg podkasta Radio Tatuin 202 u kom ćemo napraviti rekapitulaciju čitavog Celebration-a 2019), a poslednja od njih se tiče toga kada i gde će biti održan sledeći Celebration.

Naime, tokom ceremonije zatvaranja zvanično je saopšteno da će sledeći Star Wars Celebration biti održan naredne godine i to u Anahajmu u Kaliforniji. Inače, u Anahajmu je organizovan Celebration 2015 na kom je predstavljen prvi tizer trejler Epizode VII.

Nije preciziran datum održavanja Celebration-a 2020, ali možda je veće pitanje šta će biti u fokusu te konvencije? Svako od prethodna četri izdanja Celebration-a se fokusiralo na po jedan film nove trilogije i Odmetnik-1, pa se stoga postavlja logično pitanje šta će biti fokus za narednu godinu za koju nije najavljen ni jedan novi Star Wars film. Ostaje da vidimo.

Takođe, ostaje žal što nema naznaka da će se Celebration vratiti u Evropu.

Za poslednje vesti o – bilo domaćim, bilo stranim – konvencijama i okupljanjima fanova, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars dešavanjima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s