Lukasfilm planira tri panela o animiranim serijama za Star Wars Celebration

Nakon specijalnog panela na Comic Con-u u San Dijegu prošlog leta kada je potvrđeno da se The Clone Wars vraća, sada, godinu dana kasnije, posetioci Star Wars Celebration-a u Čikagu će prvi imati priliku da vide šta čeka Anakina, Asoku i ostale omiljene likove.

U nedelju, 14. aprila, Dejv Filoni i specijalni gosti će proslaviti povratak serije Star Wars: The Clone Wars i podeliće ekskluzivan prvi prikaz šta fanove čeka kada se serija pojavi na Disney+.

Pre toga, u subotu, 13. aprila, Filoni, Vanesa Maršal, Tija Sirkar i Tejlor Grej će biti pristuni na panelu podsećanja na seriju Star Wars Rebels. Posada „Duha“ je tokom četiri sezone od sitne grupe boraca postala vitalni deo veće grupe pobunjenika.

Za kraj, u ponedeljak 15. aprila, biće održan panel o seriji Resistance sa osvrtom na finale prve sezone i prvim prikazom druge sezone sa izvršnim producentima Džastinom Ridžom, Atinom Portilo, Brendanom Aumanom i delom glumačke ekipe – Kristofer Šon, Suzi Mekgrat, Skot Lorens, Mirna Velasko i Donald Fejzon.

Star Wars Celebration u Čikagu će se održati od 11. do 15. aprila. Finalni raspored panela i ostalih dešavanja na ovogodišnjem Celebration-u i dalje nije saopšte, ali kada se to desi napravićemo listu najzanimljivijih i onih panela sa kojih očekujemo velike najave i trejlere

Izvor: starwars.com

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s