Lukasfilm se sprema da započne produkciju nove igrane serije i filma!

2019. godina će bez sumnje biti masivna za sve fanove Ratova Zvezda. U decembru nam stiže završni film Star Wars sage, Epizoda IX, prva igrana Star Wars serija, The Mandalorian, a u tom periodu bi trebala da izađe i sledeća AAA Star Wars video igra Jedi Fallen Order. Iako se ovi projekti polako privode kraju, Lukasfilm ne sedi skrštenih ruku već počinje sa radom na nekim novim, još uvek nenajavljenim projektima.

Naime, kako prenosi portal Fantha Tracks, Lukasfilm je u oktobru prošle godine u Velikoj Britaniji registrovao dve „proksi“ kompanije: Series III Productions i E&E Industries. Inače, Lukasfilm je i za svoje prethodne projekte stvarao ovakve ćerke kompanije koje su bile zadužene za produkciju samo jednog filma. Tako je na Epizodi VII radio Foodles Production, na Odmetniku-1 Lunak Heavy Industries, na Epizodi VIII Space Bear Industries, a na filmu o mladom Hanu Stannum 50 Labs.

Kako pretpostavlja Fantha Tracks, kompanija Series III Productions bi trebala da radi na novoj seriji, koja bi nakon The Mandaloran-a i serije o Kasijanu bila treća igrana Star Wars serija. Sa druge strane, Fantha Tracks smatra da će kompanija E&E Industries stajati iza novog Star Wars filma, a prema njima taj film bi najverovatnije trebao da bude prvi film iz predstojeće trilogije Rajana Džonsona.

Imajte u vidu da iako je Lukasfilm zvanično registrovao ove kompanije, to automatski ne znači da je produkcija krenula, pa čak ni da će taj projekat uopšte početi. Tako je Lukasfilm 2016. godine registrovao kompaniju PLT Productions za koju se smatra da je trebala da radi na zasebnom filmu o Obi-Vanu, ali ta kompanija je već duže vreme neaktivna i u zvaničnom registru nosi status „dormantne“.

To bi bilo to. Šta mislite o kojim projektima se zapravo radi i koji film i seriju biste voleli da dobijemo, napišite nam u komentarima.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s