Prvi lov na ucene Bobe Feta!

Boba Fet je uz svog oca Džanga verovatno najpoznatiji lovac na ucene u galaksiji. Osobine koje ga krase i koje su od presudnog značaja za njegov posao su nemilosrdnost i učinkovitost. Vremenom ime Bobe Feta je možda prevazišlo ime njegovog oca Džanga.

Ipak, svaka priča ima svoj početak. Ovo je priča o tome kako je Boba počeo da gradi svoju reputaciju dok je još uvek bio tek dečak…

U stripu Star Wars: Age of Republic: Jango Fett Džango Fet sa još trojicom plaćenika preuzima posao koji ima za cilj da vrate odbeglu devojku njenoj porodici. Na ovaj posao, kao deo obuke da postane lovac na ucene, on vodi i Bobu.

Ova družina plaćenika uspeva da uhvati devojku pre svega zahvaljujući Džangu. Međutim, pri povratku na brod dvojica najamnika se okreću protiv Džanga i Bobe dok se treći drži po strani. Pa tako jedan od najamnika drži noževe Bobi pod grlom dok drugi drži Džanga na nišanu. Oni zahtevaju da im Džango preda devojku da bi oni uzeli ceo plen ili će ubiti Bobu.

Iznenada Boba vadi mali skriveni blaster i ubija najamnika koji mu je sa leđa prislonio noževe pod grlo. Odmah nakon toga, sa nekoliko hitaca on prvo ranjava a onda i ubija najamnika koji je držao Džanga na nišanu. Najamnika koji se držao po strani Boba odlučuje da ostavi u životu ali bez dela plena koji bi dobio, da bi mogao da širi priču o Bobi i Džangu i onome što se dešava onima koji pokušaju da ih prevare…

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s