DžedajKon 2018: Program

Kako smo to još letos najavili, za kraj ove godine je najavljen novi DžedajKon. Već drugu godinu za redom ova konvencija u Nišu pored fanova Zvezdanih ratova okuplja i pripadnike brojnih drugih fandoma i ostale poklonike geek kulture.

Kako se datum održavanja poprilično približio, organizatori iz Niškog Džedajskog pokreta su nam konačno saopštili kompletan program i raspored dešavanja. Šta ćete sve moći da vidite, čujete i radite 29. i 30. decembra u Oficirskom domu možete pogledati na slikama iznad.

Ipak, ono što bi morali da istaknemo je da imamo tu čast da će HoloNet Serbia uzeti učešće i na ovoj konvenciji. Naime, 29.12. u „Panel Room-u“ moja malenkost, Vladimir Jakšić, će držati predavanje naslova „Uvod u svet Star Wars knjiga i stripova“ na kom ćemo pričati o tome šta sve čini aktuelni kanon Zvezdanih ratova i kako se menjao kroz godine, te da li i zašto treba čitati Star Wars. Pored priče o knjigama i stripovima, za kraj će (kao i uvek) biti ostavljen deo za zajedničku diskusiju i o ostalim Star Wars temama.

Tako da, vidimo se 29. i 30. u Oficirskom domu u Nišu! Za više detalja o programu ovogodišnjeg DžedajKona posetite zvaničnu event stranicu konvencije na Fejsbuku.

Za poslednje vesti o – bilo domaćim, bilo stranim – konvencijama i okupljanjima fanova, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars dešavanjima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s