Star Wars: Galaxy of Adventures je nova kratkometražna animirana serija

Lukasfilm je pripremio specijalne kratkometražne crtane filmove za svoj novi Jutjub kanal, namenjen isključivo deci, Star Wars Kids.

Nedavno najavljena kratkometražna animirana serija, Star Wars: Galaxy of Adventures, je zvanično debitovala na jutjub kanalu Star Wars Kids. Star Wars: Galaxy of Adventures će se fokusirati na neke od najnezaboravnijih momenata i lekcija iz Star Wars sage i preneti ih deci. Sa novim šarenim stilom, ova uzbudljiva kratkometražna serija je odličan način za roditelje i učitelje da uvedu decu u Star Wars univerzum ako još nisu spremni za igrane serije ili filmove.

Prvih šest epizoda je već objavljeno na Jutjub kanalu kao i zvaničnom veb-sajtu, a u njima se govori o Luku Skajvokeru, Dartu Vejderu, Čubaki i Artuu (za one koji ne žive u SAD, jedini način da gledaju seriju je na zvaničnom sajtu, dakle sa prethodnog linka). Iz Lukasfilma su stigle i sledeće informacije:

Dodatne kratke epizode sa još čuvenih likova će debitovati u decembru i potom će izlaziti nedeljno tokom 2019. Prvog decembra će se pojaviti i nova linija Hasbro figura. Star Wars Galaxy of Adventures počinje dugu proslavu koja će kulminirati poslednjim poglavljem sage o Skajvokerima – Epizodom IX – u decembru 2019.

Pored već objavljenih epizoda, osvanule su i tri epizode serijala Star Wars: Galaxy of Adventures Fun Facts koji ima za zadatak da nam predstavi više detalja o filmovima i pričama na jednostavan i deci primamljiv način. U epizodama se priča o Luku Skajvokeru, Dart Vejderu, i letelicama u galaksiji.

Šta mislite o ovoj novoj kratkometražnoj seriji i šta očekujete od priča u njoj napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars crtaćima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s