Stigla nova skockana Star Wars animirana serija: All-Stars

LEGO Star Wars: All Stars je još jedna animirana serija koja nam dolazi iz daleke galaksije, a počela je juče sa dnevnim kratkim epizodama, a uskoro će uslediti i pune polučasovne epiziode.

Lukasfilm je od skoro otkrio da serijal kratkih animiranih epizoda Forces of Destiny više nije u produkciji, pa će nova LEGO serija izmešana dužim i kraćim epizodama popuniti tu prazninu. U zvaničnom saopštenju o početku ove serije je pisalo sledeće:

LEGO Star Wars: All-Stars je nova animirana serija avantura koja se prožima kroz sve Star Wars ere, i počinje sa prikazivanjem u ponedeljak, 29. oktobra na Disney XD jutjub kanalu i platformi DisneyNOW. Sačinjena od osam kratkih i četiri duže epizode, serija će pratiti LEGO verzije novih lica Star Wars galaksije pored već poznatih junaka među kojima su Kajlo Ren, R2-D2, mladi Han, Čubaka, mladi Lando, BB-8 i General Leja.

Prvih pet kratkih epizoda koje izlaze tokom ove nedelje će kulminirati specijalnom kompilacijom sa tri dodatne kratke epizode u subotu, desetog novembra na kanalu Disney XD i platformi DisneyNOW. Nakon prikazivanja kratkih epizoda, četiri polučasovne epizode će izlaziti subotama od 17. novembra do 8. decembra.

Na ovom projektu zajednički rade Wil Film, LEGO grupa i Lukasfilm. Razvoj za televiziju vode Bil Moc i Bob Rot (koji su radili na LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures i Penguins of Madagascar), zajedno sa Džilom Vilfertom i Erikom Vilstrupom kao izvršnim producentima (LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures).

Objavljen je i tizer:

Šta mislite o ovoj seriji i kojim likovima se radujete u Lego verziji možete nam napisati u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars crtaćima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s