Procurele prve slike sa seta Epizode IX!

Snimanje poslednjeg filma nove trilogije je već uveliko u toku u Londonu, a procurele su i prve slike sa seta.

Kako prenosi portal Making Star Wars, prvi set slika dolazi iz Pajnvud studija, gde je formirano orkuženje koje podseća na neku vrstu šume ili džungle u čijem se centru nalazi Milenijumski Soko.

Špekulacije su da bi ova planeta mogla biti Endor, Kašik, Takodana ili možda čak Batu, planeta koja je centralno mesto nove knjige Thrawn: Alliances i Star Wars zabavnog parka.

U drugoj turi slika vidimo Džona Bojegu kao Fina sa detaljnijim prikazom njegovog kostima koji se mogao okvirno sagledati na prvoj slici sa seta kojom je objavljen početak snimanja.

Pored Fina, na ovim slikama se može videti i glumac Oskar Ajzak koji nastavlja da glumi Poa Damerona, kao i Jonas Suotamo u kostimu Čubake. Kako se može videti na slikama, naši junaci su na nekoj planeti prekrivenoj stepama i izgleda da će oni imati neku posebnu misiju.

Zajedno sa njima može se videti veliki broj statista i takođe konji koji su prekriveni krznom i nekim narandžastim trkama koje bi mogle da budu vezane za CGI dodatke koji će ovim „konjima“ verovatno biti dodati u postprodukciji.

Šta mislite o ovim fotografijama, kao i vaša mišljenja na kojim se planetama odvijaju ove scene, možete nam napisati u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi IX posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s