Strip o Beketu stiže u avgustu, a novelizacija Soloa u septembru!

Opšte je poznato da mi na HoloNetu obožavamo novelizacije filmova. To je pre svega zato što živimo za Star Wars knjige u globalu, a takođe i zato što nam novelizacije pružaju novi, detaljniji uvid u dati film. Zbog svega toga, mi im se posebno radujemo i pažljivo ih iščitavamo.

Ipak, otkako je Disney preuzeo Lucasfilm novelizacije su izlazile prvo na sam dan premijere aktuelnog filma, a onda po par meseci nakon nje. Sada smo došli u poziciju da sedam dana nakon premijere filma Solo: Star Wars priča mi nismo ni znali da li će novelizacija uopšte biti štampana.

Ipak, zvanični izdavač Star Wars knjiga – kompanija Del Rey – je sinoć na Tviteru saopštio da novelizacija filma o mladom Hanu stiže u devetom mesecu, da budemo precizni 04.09.2018. Pored toga rečeno je da će knjigu pisati Mur Laferti, a data je i preliminarna naslovnica (tvit iznad). Lafertijevoj će ovo biti prvi put da radi na Star Wars knjizi.

Nakon vesti o novelizaciji, na zvaničnom Star Wars veb sajtu je saopšteno da da Marvel radi na stripu Beckett, koji izlazi u prodaju tokom osmog meseca. Beckett će biti one-shot od 40 strana, a na njemu radi scenarista Geri Dugan. Priča će pratiti, naravno, Beketa u periodu pre filma o mladom Hanu i daće nam objašnjenje kako je nastao rivalitet između njega i Enfis Neste. Takođe je data i naslovnica ovog stripa (slika iznad; klik za uvećanje).

Da li se radujete novelizaciji i stripu o Beketu, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s