Radio Tatuin 202 na Danima fantazije 2018: „Star Wars je mrtav! Živeo Star Wars!“

Već treću godinu za redom HoloNet Serbia ima tu čast da gostuje na Danima fantazije u Novom Sadu, konvenciji koja je svakim izdanjem sve bolja i koja se nameće kao jedna od boljih u okruženju.

Kao i prošle godine kada smo napravili video snimak tadašnjeg panela, i ovaj put smo uradili isto ali na žalost svih nas, usled tehničkih problema sa kamerom snimak je korumpiran i nije moguće objaviti ga.

Ipak, kako smo ozbiljna ekipa, naravno da smo imali plan B. Panel smo takođe snimili i mikrofonom i šta smo sve Filip, Vladimir i moja malenkost imali da kažemo o brojnim temama u kratkom vremenskom okviru, možete preslušati u plejeru koji se nalazi ispod naslovne slike. Ako podkast Radio Tatuin 202 već pratite preko platforme TuneIn, ili podkast plejera kao što su PlayerFM ili Podkicker, onda ne brinite, snimak ovog panela će se pojaviti u vašem feedu.

Uživajte u panelu i vaša mišljenja na ovu temu nam ostavite u komentarima.

GDE MOŽETE DA SLUŠATE RADIO TATUIN 202?

U ovom trenutku podkast možete slušati preko aplikacija za puštanje podkasta, platforme TuneIn i, naravno, ovde na našem sajtu.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Player FM ili platforme TuneIn, to možete uraditi tako što ćete u pretragu ukucati naziv našeg podkasta i kad ga pronađete pritisnite „Subscribe“ kako biste dobili notifikaciju čim se pojavi svaka nova epizoda.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Podkicker, to možete uraditi preko RSS feeda. Kopirajte link iz zagrade (http://feeds.feedburner.com/RadioTatuin202HolonetSerbia) u add/import RSS polje, kod dodavanja novih podkasta unutar aplikacije. Dodajte Radio Tatuin 202 i uživajte u novim epizodama.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s