SPOILER: Neočekivani cameo u Han Solo filmu!

UPOZORENJE! Nastavak sadrži spoilere iz Han Solo filma, te ga čitate na vlastitu odgovornost!

Tijekom cijele prošle godine slušale su se glasine o svim mogućim likovima koji bi se mogli ili trebali pojaviti u filmu o Han Solu. Među njima su bili Jabba the Hutt, Boba Fett kao i Darth Vader što nas ne bi previše iznenadilo jer su svi oni poprilično važni likovi u prići o Han Solu.

Međutim jedan lik se je provukao ispod svih radara da bi se mogli zapitati kako je to moguće, pogotovo u današnje vrijeme. Ako ćemo vjerovati glasinama s Reddita gdje je nekoliko ljudi izjavilo da se u filmu veoma kratko pojavljuje bivši Sith Lord Maul te ga je ponovno utjelovio Ray Park.

Ovo je poprilično neočekivano jer tijekom snimanja nismo čuli niti jednu glasinu o njegovom mogućem pojavljivanju. Iako je njegova pojava jedno jako ugodno iznenađenje, koja je njegova svrha u filmu?

Prema opisu koji je dan na Redditu, Maul je sada Crime Lord za kojeg radi Qi’ra, što nastavlja njegovu prići započetu u The Clone Warsu kada se je odrekao Sithova te je uspostavio kriminalnu organizaciju imena Shadow Collective.

To bi bilo to. Što mislite da li je istina da će se Maul pojaviti u filmu o Solu i kakvu budućnost za njega sprema Disney?

Za poslednje informacije o Star Wars spin-off filmovima posetite našu sekciju o Anthology filmovima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s