Panel „Star Wars je mrtav! Živeo Star wars!“ na Danima fantazije 2018!

Već treću godinu za redom, udruženje Piropteriks iz Novog Sada organizuje konvenciju Dani fantazije, koja se ovaj put održava 26. i 27.05 u Master kongresnom centru Novosadskog sajma! Ova manifestacija okuplja sve fanove naučne i epske fantastike, zaljubljenike u društvene i video igre, kosplejere i poklonike „geek“ kulture, te se bez sumnje nametnula kao najveća (i verovatno najbolja) konvencija ovog tipa u severnoj srpskoj pokrajini.

Portal HoloNet Serbia ima tu čast da treću godinu za redom učestvuje na ovom skupu, te nakon prošlogodišnjeg veoma uspešnog panela o Kajlo Renu i ove godine ćemo pričati o jednoj veoma zanimljivoj temi. Naime, u nedelju 27.05. sa početkom od 14h ekipa u sastavu Filip Đorđević, Vladimir Sumina i, moja malenkost, Vladimir Jakšić će držati tribinu naslova „Star Wars je mrtav! Živeo Star Wars!“

Kakvo je sveopšte stanje naše omiljene svemirske franšize? Da li je Star Wars mrtav? Ako jeste, ko ga je ubio i kako? Kakva je atmosfera u fandomu i zašto nije zdrava? Odgovore na ova i brojna druga zanimljiva pitanja ćemo dati 27.05. u 14h u Master kongresnom centru Novosadskog sajma. Takođe, potrudićemo se da svi posetioci panela dobiju simpatične poklone.

Dakle, ako ste u prilici da 26. i 27. maja svratite do Novosadskog sajma, nemojte da propustite ovu fantastičnu konvenciju koja se nameće kao jedna od najboljih u regionu.

Za više informacija o ostalim sadržajima i kompletnom programu Dana fantazije 2018, posetite zvaničnu event stranicu konvencije na Fejsbuku.

Za poslednje vesti o – bilo domaćim, bilo stranim – konvencijama i okupljanjima fanova, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars dešavanjima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s