Radio Tatuin 202 #35: Kako je bilo pričati sa Klaudijom Grej? Kakve su prognoze za film o Hanu?

Dobrodošli u novu – trideset i petu – epizodu podkasta Radio Tatuin 202, u kojoj su Filip i Vladimir obrađivali sledeće teme:

  • KAKO JE BILO PRIČATI SA KLAUDIJOM GREJ? (00:52)
  • VESTI (14:48): Počela prodaja karata za premijerne projekcije filma Solo: Star Wars priča; Počela je 2. sezona Battlefronta II; Film o Obi-Vanu je navodno ušao u preprodukciju; Favro otkrio kada će se dešavati njegova igrana Star Wars serija…
  • PROGNOZE ZA FILM O MLADOM HANU (48:01)
  • VAŠA PITANJA (59:29): „Da li se tamna strana Sile može koristiti za dobro i svetla strana Sile za zlo?“ , „Ako bismo mogli da uklonimo nekog lika iz novog kanona, ko bi to bio?“ , „Ako bismo mogli da vratimo nekog lika iz Legendi u novi kanon, ko bi to bio?“ , „Da li će se Rej i Obi-Van sresti u Epizodi IX?“ …

Vaša pitanja nam možete slati na našu e-mail adresu: holonetserbia@gmail.com; možete putem Fejsbuka ili Tvitera ili u komentarima ovog članka.

GDE MOŽETE DA SLUŠATE RADIO TATUIN 202?

U ovom trenutku podkast možete slušati preko aplikacija za puštanje podkasta, platforme TuneIn i, naravno, ovde na našem sajtu.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Player FM ili platforme TuneIn, to možete uraditi tako što ćete u pretragu ukucati naziv našeg podkasta i kad ga pronađete pritisnite „Subscribe“ kako biste dobili notifikaciju čim se pojavi svaka nova epizoda.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Podkicker, to možete uraditi preko RSS feeda. Kopirajte link iz zagrade (http://feeds.feedburner.com/RadioTatuin202HolonetSerbia) u add/import RSS polje, kod dodavanja novih podkasta unutar aplikacije. Dodajte Radio Tatuin 202 i uživajte u novim epizodama.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s