Bounty Hunt: Fanovski film Save Živkovića

Kada bih rekao da Star Wars franšiza ima najpredanije fanove, smatram da to ne bi bila greška. Sve od onih koji prave najvernije kostime i replike, preko onih koji pamte brojne opskurne detalje (bilo kog) kanona, onih koji imaju ogromne kolekcije akcionih figura od kojih prave najraskošnije diorame, pa do gejmera i onih koji prave sjajne fanovske filmove. I upravo ćemo da se zaustavimo kod ove poslednje grupe. Zaustavićemo se zato jer je naš kolega fan Sava Živković napravio fantastičan kratki fanovski film koji danas, na May the 4th, želimo da podelimo sa vama.

Naslov ovog kratkog filma je Bounty Hunt. Inspirisan je video igrom Shadows of the Empire i njegova zvezda je čuveni droid i lovac na ucene IG-88. Pogledajte ga u nastavku.

Upozorenje! Film sadrži scene nasilja i krvi, tako da ga ne preporučujemo mlađima!

Pored samog filma Sava je napravio i video (ispod) u kom je opisao nastanak ideje ovog filma, kao i proces njegove izrade. Čitav projekat možete pogledati i na Behance-u.

Hvala Savi što nam je prosledio svoj film, a sve vas ostale pozivamo da raširite reč o ovom sjajnom domaćem fanovskom projektu.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s