Rajan Džonson navodno počinje sa snimanjem svoje trilogije ove godine u Škotskoj!?

Reditelj Epizode VIII, Rajan Džonson, uskoro počinje sa radom na svojoj novoj trilogiji Star Wars filmova, ali se još uvek ne zna o čemu će ona biti. Sve što znamo jeste da će njegova trilogija biti „odvojena od Skajvoker sage“ i da će u njoj biti predstavljeni novi likovi.

Džonson svakako ima makar okvirnu ideju za priču nove trilogije, a kako prenosi škotski portal Dailyrecord Džonson bi navodno trebao i da otpočne snimanje prvog filma u junu ove godine u okrugu Argil u Škotskoj! Iako je produkcija ovog, kao i svakog Star Wars filma, sakrivena pod velom misterije, Dailyrecord tvrdi da će deo snimanja biti obavljen uz cestu „Rest and be thankfull“ nakon čega će se preći na druge lokacije.

Fanovi su špekulisali i nadali se da će Džonsonova trilogja pratiti događaje iz Knights od the Old Republic priče, ali tvorac filma je potvrdio da neće. Evo šta je Džonson nedavno rekao:

Ja sam na samom početku u fazi koncipiranja priče, tako da je sada samo nebo granica. Ono što me je privuklo ovom poslu je to što ću moći da saopštim potpuno novu priču u tri filma, da imam prazno platno po kom mogu da crtam, da priča bude u svetu Star Warsa i da ima osećaj Star Wars filma. Ispričati jednu priču kroz tri filma, gde idemo na nova mesta i upoznajemo nove ljude. To je potpuno nova priča koja ima osećaj odlične Star Wars priče.

Nakon što smo videli kako je Džonson uradio Epizodu VIII, imamo mešana osećanja o njegovoj predstojećoj triologiji. Ostaje da vidimo kako će i na koji način ispračati novu priču.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

One Comment Add yours

  1. Kristijan kaže:

    Odgledao sam osmu epizodu dva puta.Nakon drugog gledanja film mi se svideo.Lično ne bih dao Rajanu da radi Star Wars filmove..možda i ja grešim, ali mislim da on nije za našu daleku, daleku galaksiju.Svaka mu čast za druge filmove koji su iza njega, al nek da papir i olovku ljudima koji su malo iskusniji i koji mogu da se nose sa stanjem cele franšize(ako uopšte ima takvih ljudi).Jao Džordže, šta nam uradi 😂😂

    Sviđa se 1 person

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s