Radio Tatuin 202 #22: Ko će preći na Svetlu, a ko na Tamnu stranu u Epizodi VIII? Povređeni Snouk…

Dobrodošli u novu – dvadeset i drugu – epizodu podkasta Radio Tatuin 202, u kojoj su Filip i Vladimir obrađivali sledeće teme:

  • Vesti (BEZ SPOJLERA): Idemo na KRACK FEST! Nove slike likova Epizode VIII; Endi Serkis priča o Snouku; Ko će preći na Svetlu, a ko na Tamnu stranu u Epizodi VIII?
  • Vaša pitanja: „Objašnjenje boja svetlosnih sablji u starom i novom kanonu?“ , „Da li će se Lando pojaviti u Epizodi VIII?“ , „Da li ćemo čuti išta o Vejderu i Palpatinu u Epizodi VIII?“ , „Koji su to najvredniji predmeti u našim Star Wars kolekcijama?“ …

GDE MOŽETE DA SLUŠATE RADIO TATUIN 202?

U ovom trenutku podkast možete slušati preko aplikacija za puštanje podkasta, platforme TuneIn i, naravno, ovde na našem sajtu.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Player FM ili platforme TuneIn, to možete uraditi tako što ćete u pretragu ukucati naziv našeg podkasta i kad ga pronađete pritisnite „Subscribe“ kako biste dobili notifikaciju čim se pojavi svaka nova epizoda.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Podkicker, to možete uraditi preko RSS feeda. Kopirajte link iz zagrade (http://feeds.feedburner.com/RadioTatuin202HolonetSerbia) u add/import RSS polje, kod dodavanja novih podkasta unutar aplikacije. Dodajte Radio Tatuin 202 i uživajte u novim epizodama.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

2 Comments Add yours

  1. Kristijan kaže:

    Da li znate šta je sa novim trejlerom epizode 8? Rekli su da će biti pušten 30 novembra na ABC-u i na kraju ništa…

    Sviđa mi se

    1. Koliko znam nije najavljeno da će biti novi trejler – verovatno se radi o tizeru, kojih, malte ne, ima svaki dan po jedan, pa ih je teško pohvatati. :/

      Sviđa mi se

Postavi komentar