Radio Tatuin 202 #17: Džej Džej uzvraća udarac! Zamrznuta Rej; Porg igračke; Vesti…

Dobrodošli u novu – sedamnaestu – epizodu podkasta Radio Tatuin 202, u kojoj su Filip i Vladimir obrađivali sledeće teme:

  • Vesti (BEZ SPOJLERA): Najavljen strip Storms of Crait; Kada je svetska premijera Epizode VIII i kada stiže drugi trejler tog filma? Otkriveni naslovi prvih šest epizoda Rebelsa; Nove planete i drugačiji Milenijumski soko u Han Solo filmu; Da li je Džej Džej prava osoba sa reditelja Epizode IX…
  • Vaša pitanja: „Teorija o ‘zamrznutoj Rej'“ , „Da li su porgovi napravljeni isklučivo da bi se od njih zaradilo na igračkama?“ , „Kakav je novi strip o Dartu Vejderu?“ , „Kakav će kraj imati nova trilogija?“ …

GDE MOŽETE DA SLUŠATE RADIO TATUIN 202?

U ovom trenutku podkast možete slušati preko aplikacija za puštanje podkasta, platforme TuneIn i, naravno, ovde na našem sajtu.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Player FM ili platforme TuneIn, to možete uraditi tako što ćete u pretragu ukucati naziv našeg podkasta i kad ga pronađete pritisnite „Subscribe“ kako biste dobili notifikaciju čim se pojavi svaka nova epizoda.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Podkicker, to možete uraditi preko RSS feeda. Kopirajte link iz zagrade (http://feeds.feedburner.com/RadioTatuin202HolonetSerbia) u add/import RSS polje, kod dodavanja novih podkasta unutar aplikacije. Dodajte Radio Tatuin 202 i uživajte u novim epizodama.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s