Šta će Maz Kanata da radi u Epizodi VIII?

Upozorenje! Nastavak članka sadrži informacije koje se mogu smatrati spojlerima, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost!

Maz Kanata je preko hiljadu godina vodila njen „hotel“ na planeti Takodani, koji su posećivala razna sumnjiva lica. Međutim, u Buđenju Sile smo videli da je njen zamak uništen, te se sada postavlja pitanja kakva je njena budućnost i šta će ona dalje da radi?

Pa odgovore na ta pitanja nam donosi portal Making Star Wars.

Pre svega, njena uloga u Poslednjim džedajima će biti dosta manja nego u Epizodi VIII, ali ništa manje bitna. Naime, kako kaže Making Star Wars, Maz Kanata je sada više u pokretu, a u Epizodi VIII ona predstavlja vezu između Otpora i lika kog tumači Benisio Del Toro, koji igra hakera imena D.J. Maz će da uputi Fina i Rouz na D.J. koji će im pomoći da se infiltriraju na drednot Prvog Reda.

I dalje ne znamo cilj misije na koju su krenuli Fin i Rouz. Jedino što se zna je to da nakon što se probudio iz kome i nakon (blickrig) napada Prvog Reda, Fin zajedno sa Rouz odlazi na planetu Kantoniku, u grad Kanto Bajt. Tu se oni, nakon dosta jurnjave, pronalaze sa Del Torovim likom, koji im pretpostavljamo daje nekakve kodove i ostale informacije kako bi oni mogli ući u jedan od drednota Prvog Reda.

To bi bilo to. Kakva su vaša mišljenja o Maz Kanati, te šta očekujete od nje u nastavku nove trilogije, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s