Otkrivene informacije o još jednom liku sledeće velike Star Wars video igre!

Stižu nam nove vesti/glasine oko likova iz nove Star Wars video igre koja nosi radni naziv Project Ragtag! Ono što se od ranije zna je da je izlazak planiran za drugi deo 2018. godine i da je radnja smeštena odmah nakon Nove nade.

Nova tura vesti nam donosi informacije o drugom liku, ovoga puta ženskom – Robi Matoks se pridružuje glavnom liku igre, koji se zove Dodžer.

Da se podsetimo: Dodžer je još jedan u nizu antiheroja Star Wars univerzuma. Nakon što je izbegao mobilizaciju u imperijalne snage, Dodžer nastavlja da se krije širom daleke galaksije. Život mu se dalje komplikuje nakon uništenja rodne planete Alderan i nakon što ga Imperija stavi na „listu preživelih Alderanaca“ koje traži. Dodžer je prinuđen da se aktivnije bavi neleganim poslovima što ga neminovno vodi ka velikom Džabi Hatu. On pokušava da novcem skine svoje ime sa „liste preživelih“ ali se vremenom često susreće i sarađuje sa pobunjenicima kao neprijateljima Imperije.

Robi Matoks je Dodžerov partner u poslu i lični prijatelj. Robi je odrasla bez roditelja na nivou 1313 na Korusantu i vrlo brzo se uključuje u kriminalni svet. Robi ima izgled i stav revolveraša, za pojasom ima i opasač poput Han Sola, ali i kapu poput doktorice Afre. Glumica Natali Morales bi trebalo da „glumi“ Robi. Pred toga, još se zna i da Robi ne voli androide, robote i ostale veštačke oblike života, što je dovodi u blagi sukob sa Dodžerovim medicinskim droidom Dokom.

Takođe je rečeno da će Dodžer i Robi u jednom trenutku priče biti unajmljeni od strane Džabe Hata da kidnapuju ćerku šefa jedne suparničke kriminalne grupe.

Za poslednje vesti o Project Ragtag, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s