Dejv Filoni pobija jednu teoriju vezanu za Asokino pojavljivanje u 4. sezoni Rebelsa!

Finale druge sezone serije Star Wars Rebels je naizgled donelo smrt Asoke Tano, ali, kako kraj njenog duela sa Vejderom nismo videli, mnogi su odmah počeli da teoretišu kako je ova ljubimica fanova i dalje živa.

Stvari je dodatno zakuvao i izvršni producent Rebelsa Dejv Filoni koji je na ovogodišnjem Celebrationu nosio majicu sa natpisom „Ahsoka lives“, odnosno „Asoka živi“, pa je i kasnije rekao da će se ona u nekom kapacitetu pojaviti u 4. sezoni Rebelsa.

Jedna od najprihvaćenijih teorija vezanih za Asokin povratak je bila ta da se Asoka reinkarnirala u konvora (onu simpatičnu „sovu“) ili lotalskog vuka, kog smo videli u trejleru za 4. sezonu Rebelsa, a kog jašu Ezra i Sabin.

Ipak, Filoni je danas efektivno srušio sve te teorije. Naime, njemu je danas rođendan, ali je on fanovima dao poklon – Filoni je na Tviteru objavio sledeću ilustraciju:

U komentaru slike on je napisao: „Možda je moj rođendan, ali evo poklon i možda razjašnjenje za vas. Neka Sila bude sa vama.“ Na slici Filoni je obeležio konvora kao „sova“; lotalskog vuka kao „vuk“, a Asoku je obeležio kao „ne vuk“.

Dakle, to bi bilo to. Šta mislite o Filonijevoj poruci i kako će se Asoka vratiti u novu sezonu Rebelsa, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Rebelsima, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars TV projektima.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s