Mark Hamil: Uopšte mi se nije sviđalo šta su uradili sa Lukom u novoj trilogiji!

Mark Hamil je u više navrata – poslednji put na panelu o Epizodi VIII na ovogodišnjem Celebrationu – rekao da baš i nije najzadovoljniji kako su tvorci nove trilogije obradili lik i priču Luka Skajvokera. Sada, u intervjuu za Vanity Fair, Hamil je to ponovio, ali i dodao da on baš i nije najbolja osoba da proceni te stvari. Evo šta je Mark rekao:

U jednom trenutku [odmah nakon što je prvi put pročitao scenario Epizode VIII] morao sam da kažem Rajanu [Džonsonu, reditelju Epizode VIII]: ‘Ja se fundamentalno ne slažem sa skoro svakim izborom koji si napravio za ovog lika. Sada, pošto sam to rekao i savest mi je čista, moj posao je da uzmem to što si ti napravio i da dam sve od sebe kako bi ostvarili tvoju viziju.’

Odmah nakon što se ovaj intervju pojavio, mnogi ljudi su počeli da bivaju zabrinuti za Epizodu VIII. Ipak, Hamil se oglasio na Tviteru (ispod) i rekao: „Bio sam, kao što to često jesam… u krivu.

To bi bilo to. Kakve su vaše reakcije na Hamilova mišljenja i kava su vaša očekivanja za Epizodu VIII, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII, posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s