Keri Fišer će biti u Epizodi IX!

Nakon tragične smrti naše omiljene princeze Keri Fišer, s opravdanjem se podigao niz pitanja šta će se desiti i kako će biti upotrebljen lik generala Leje Organe u ostatku nove trilogije.

S obzirom da smo u Odmetniku-1 videli da je glumac Piter Kušing digitalno oživljen za ulogu mofa Tarkina, mnogi su počeli da spekulišu da bi slična stvar mogla da se desi i sa Fišerovom. Ipak, Lucasfilm je dao zvanično saopštenje u kom izričito tvrde da neće raditi tu stvar.

Sada, nakon meseci spekulisanja, oglasio se rođeni brat Fišerove – Tod Fišer – koji je za The New York Daily News rekao da će se njegova pokojna sestra ipak pojaviti u Epizodi IX, tako što će biti iskorištene njene scene iz Epizoda VII i VIII koje nisu završile u završnim verzijama tih filmova. Evo šta je Fišer imao da kaže:

Oboje [on i Keriina ćerka Bili Lord] smo bili u nedoumici: ‘Da, kako da je izbacimo iz toga [Epizode IX]?’ A odgovor na to je nikako. Ona je sastavni deo toga i njeno prisustvo će sada biti još moćnije nego što bi bilo, kao Obi-Van – kada ga poseče Vejderova sablja on postane još moćniji. Osećam da se isto to desilo i sa Keri. Mislim da bi njena ostavština trebala da se nastavi… Za mene, Star Wars je sveti gral pripovedanja i lora, te sa njim ne smeš da se petljaš.

To bi bilo to. Kakve su vaše reakcije na ovu vest i da li se radujete pojavljivanju Keri Fišer u Epizodi IX, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi IX, posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s