Zbogom Princezo

keri-fiser

Nakon što je doživela jak srčani udar i nakon nekoliko dana teške borbe, sinoć nas je napustila i postala jedna sa Silom naša omiljena princeza i general, uzor i miljenik generacija fanova, jedna jedina, Keri Fišer.

Sada, kada se svi utrkuju ko će napisati najemotivniji pozdrav, kada mediji prenose „neobjavljene tajne“ njenog turbulentnog života i reakcije njenih kolega, kada svi proklinjemo ovu nemilosrdnu godinu, šta napisati? Kako uopšte reagovati u ovom mračnom trenutku, kada nam svima stoji knedla u grlu?

Pa, to je jednostavno – uradimo ono što bi uradila i sama Keri. Natočimo u čaš(ic)u naš omiljeni alkohol i podignimo je visoko gore. Prisetimo se šala koje je izvaljivala na svim njenim javnim nastupima, kao i brojnih anegdota o njoj. Popijmo sadržaj čaše i ne dozvolimo sebi da tugujemo, jer ona to nebi želela, čak bi nas verovatno prekorila i rekla da smo slabići, te da život ide dalje. Keri je jednostavno bila takva.

U našu galaksiju je donela mnogo toga više od samo nade. Bila je smela i prkosna i uvek se borila, ma koliko su šanse bile okrenute protiv nje. Njoj nije trebala Sila – ona je bila Sila sama za sebe.

Zbogom princezo i hvala ti za sve.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s