Skice nove vrste stormtrupera koja će se pojaviti u Epizodi VIII!

Upozorenje! Nastavak članka sadrži spojlere iz Epizode VIII, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost.

Kako smo preneli još u oktobru prošle godine, u Epizodi VIII će se pojaviti dve nove klase vojnika Prvog reda, koje su, doduše, samo nove i unapređene verzije vojnika koje već znamo.

Prva od te dve nove klase su crveni imperijalni gardisti. Njihova odora i oklop su poboljšani i osavremljeni, ali su i dalje one krvavo crvene boje. Sasvim je izvesno da će se ovi gardisti pojaviti u Epizodi VIII kao pratnja vrhovnom vođi Snouku.

Druga od te dve nove klase su takozvani „executioner“, odnosno „dželat“ truperi. Njihov oklop je praktično isti onom koji nose ostali standardni stormtruperi Prvog reda, međutim, „dželati“ imaju crne šare preko svojih oklopa, a kao oružje nose nekakve rotirajuće „elektro-sekire“, koje dosta podsećaju na elektro-palicu kakvu je u Epizodi VII imao FN-2199 (u narodu poznatiji kao TR-8R). Ovi vojnici će se u Epizodi VIII pojaviti kao pratnja kapetanu Fazmi.

Koncept ovih „dželat“ trupera, kao i njihovog oružja, zvuči veoma zanimljiv, tako da je ekipa sa portala Making Star Wars (sa kog su inače prvobitno i potekle ove informacije) napravila ilustraciju ove vrste stormtrupera (slika ispod).

To bi bilo to. Šta mislite o dizajnu ovih trupera, te da li je on maštovit ili neoriginalan, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s