U novoj trilogiji ćemo se vratiti na 3 planete iz originalne trilogije!

Upozorenje! Nastavak članka sadrži potencijalne spojlere iz Epizoda VIII i/ili IX, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost!

Pretprošle godine, Epizoda VII: Buđenje Sile nam je predstavila velik broj potpuno novih lokacija, a prema rečima portala Star Wars News Net, u nastavku nove trilogije ćemo se vratiti na neke dobro nam poznate planete!

Naime, kako tvrdi Star Wars News Net na osnovu svojih izvora u produkciji, u Epizodi VIII i/ili Epizodi IX ćemo se vratiti na: Tatuin, Endor i Mustafar! (Da, znamo da Mustafar nije bio u originalnoj, već u prikvel trilogiji.)

U ovom trenutku i dalje nije potpuno jasno u kom kapacitetu i na koji način ćemo videti ove klasične planete. Ipak, smatra se da bismo ih mogli videti u sklopu nekih flešbek scena, poput one iz Epizode VII u zamku Maz Kanate nakon što Rej dotakne Lukovu svetlosnu sablju. Dodatno, mnogi smatraju da bi ove lokacije trebale biti deo flešbek sekvence u kojoj pratimo traganje Kajlo Rena za relikvijama koje je iza sebe ostavio njegov deda, Dart Vejder – dakle, postoji realna verovatnoća da ćemo videti kako Ren posećuje Vejderov zamak na Mustafaru, kao i mesto Vejderove „kremacije“ na Endoru (što bi objasnilo odakle njemu Vejderova istopljena maska).

To bi bilo to za sada. Naravno, do neke zvanične potvrde ili demanta tretirajte ove informacije samo kao glasine.

Šta mislite o ovim vestima i koje biste klasične planete ponovo voleli da vidite u novoj trilogiji, napišite nam u komentarima.

Za posledenje vesti o Epizodama VIII i IX, posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s