Glasina: Lucasfilm i dalje radi na filmu o Boba Fetu?

Drugi Star Wars zasebni film posle Odmetnika-1 je trebao da bude film o Boba Fetu, čija je premijera bila zakazana za proleće 2018. godine. Kao režiser filma je najavljen Džoš Trenk, a bio je čak i pripremljen tizer trejler ovog filma koji je trebao biti prikazan na prošlogodišnjem Star Wars Celebrationu u Anahajmu. Međutim, (iz još uvek neutvrđenih razloga) Trenk i Lucasfilm su se razišli, te je projekat obustavljen, a na njegovo mesto je došao film o Hanu Solu.

Ipak, kako kažu poslednje glasine, Lucasfilm nije odustao od filma o Boba Fetu!

Uz sve silne glasine koje kruže društvenim režama, stiže nam i vest da je portal My Entertainment World na svoju listu nadolazećih filmova dodao i film o Boba Fetu. Kako kaže MEW, film će se snimati u Londonu, a datum premijere se još uvek ne zna, mada svi očekuju da bi se film trebao pojaviti u bioskopima na proleće 2020. godine. MEW je dao i sledeći opis filma:

Priča o poreklu najozloglašenijeg lovca na ucene u čitavoj galaksiji. Boba Fet je mandalorski ratnik kog je trenirao njegov otac Džango Fet i koji je postao najbolji lovac na ucene u čitavoj galaksiji.

Na osnovu ovog opisa jasno je da bi film trebao biti origin priča. Period u kom bi se film odvijao bi najverovatnije trebao da bude negde između Epizode III i IV. Na Celebrationu u Anahajmu nam je otkriveno da je jedan ark The Clone Warsa trebao da bude posvećen baš Boba Fetu, kog je na Tatuinu jedan drugi ozloglašeni lovac na ucene – Ked Bejn – učio tajnama ovog opasnog zanata, tako da bi ovo možda mogla da bude osnova priče filma.

To bi bilo to. Imajte u vidu da su ove informacije za sada samo glasine, tako da ih ne uzimajte zdravo za gotovo sve do neke zvanične potvrde ili demanta.

Kakva su vaša mišljenja o ovome, kao i koje zasebne Star Wars filmove biste voleli da vidite, napišite nam u komentarima.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s