Rogue One je prvi na listama gledanosti!

nepkn0dakrdbsx_1_b

Prema podacima koje je objavio Filmski centar Srbije, nakon prvih nedelju dana prikazivanja Odmetnik-1: Star Wars priča suvereno drži prvo mesto na listi gledanosti filmova u domaćim bioskopima.

Kako kaže FCS, nakon prvih sedam dana Odmetnik-1 je bioskopima širom Srbije pogledalo skoro 32.000 gledalaca i za to vreme film je ostvario zaradu od preko 15,5 miliona RSD. Ako uporedimo ove podatke sa gledanošću i zaradom Epizode VII, vidimo da je za prvih nedelju dana Buđenje Sile imalo duplo veće brojke od Odmetnika-1 u oba aspekta. Uprkos tome, ovaj rezultat Odmetnika-1 na domaćim blagajnama je veoma dobar, te je sasvim izvesno da će ovaj film biti jedan od najuspešnijih ove godine.

Sa druge strane, prema podacima koje je otkrio Box Office Mojo, u SAD Odmetnik-1 je za sada ostvario zaradu od preko 244,7 miliona USD, a ukupna zarada na blagajnama bioskopa širom sveta je 442,6 miliona USD.

APDEJT (05.01.2017. 15:50): Prema podacima koje je otkrio Filmski centar Srbije, nakon druge nedelje prikazivanja Odmetnik-1: Star Wars priča je pao na drugo mesto liste gledanosti u srpskim bioskopima, dok je prvo mesto zauzeo domaći film Santa Maria della Salute. Nakon dve nedelje prikazivanja, Odmetnik-1 je u Srbiji pogledalo 47.115 gledalaca i taj film je ostvario zaradu od 23,5 miliona RSD. Sa druge strane, kako javlja Box Office Mojo, Odmetnik-1 je do danas u bioskopima širom sveta ostvario zaradu od preko 817 miliona USD.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s