Stiže novi strip o Dartu Molu!

Kako ekskluzivno prenosi USA Today, u Marvelu se trenutno radi na novom mini-serijalu, naziva Darth Maul. Ovaj strip mini-serijal će da prati čuvenog Sita demonskog izgleda tokom perioda pre Epizode I, a obavljena je i naslovnica prvog broja (slika iznad; klik za veću sliku). Na stripu rade scenarista Kulen Ban i crtač Luk Ros.

USA Today je dao sledeći opis priče ovog mini-serijala:

Početak stripa pronalazi Mola, netestiranog mladog ratnika, koji je pod mentorstvom Darta Sidiusa, budućeg galaktičkog Imperatora. Pošto mu je rečeno da ne sme da ulazi u borbu protiv Džedaja još uvek, Mol lovi najgore od najgorih iz galaktičkog podzemlja da bi izduvao svoju frustraciju i bes.

Kada sazna da je mlada Džedajka Eldra Kaitis, koja je Padavan, dospela u zarobljeništvo jednog moćnog gangstera, Mol koristi tu priliku da testira svoje moći protiv pravog Džedaja, ali i da pokuša da je možda preobrati na Tamnu stranu.

Prvi broj mini-serijala Darth Maul izlazi tokom februara.

To bi bilo to. Kakve su vaše reakcije na ovu vest i šta mislite o tome što ćemo dobiti još jedan kanonski strip o Molu (ranije smo imali Darth Maul: Son of Dathomir), napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s