Nove informacije i video za treću sezonu Rebelsa

Danas je izašlo nekoliko zanimljivih informacija za treću sezonu Rebelsa te jedan novi clip.  Ove informacije nisu potvrđene od Disneyja ali su dobivene od pouzdanih izvora. Pa, da krenemo.

Danas su otkrivena imena prvih pet epizoda Rebelsa. Steps into Shadow je ime prve epizode koja se sastoji od dvije epizode te će biti prikazana 24.9. Epizoda je premijerno prikazana na Celebrationu u Londonu, pa na San Diego Comic-Conu u sedmom mjesecu.

Naslove ostalih epizoda možete pročitati u nastavku. Pošto nikakav drugi opis nije priložen, za neke epizode je teško predvidjeti što će se dogoditi u njima.

  • 1. Steps into Shadow (24.09.)
  • 2. The Holocrons of Fate (1.10.)
  • 3. The Antillies Extraction (8.10.)
  • 4. Hera’s Heroes (15.10.)
  • 5. The Last Battle (22.10.)

Nastavljamo sa novim povratnikom u univerzum Ratova Zvijezda. Danas je na Comic-Conu u Sidneju Katee Sackhoff, najpoznatija po ulozi Kare Trace „Starbuck“ u Battlestar Gallactici, potvrdila da se je vratila u univerzum Ratova Zvijezda te je posudila svoj glas za treću sezonu Star Wars Rebelsa. Iako nije potvrđeno kojem će liku dati svoj glas, mogli bi smo sa sigurnošću reći da će to biti Bo Katan kojoj je Katee dala glas u u The Clone Wars seriji. Bo Katan  je služila kao poručnica u grupi naziva Death Watch tijekom Ratova klonova. Nakon što je Maul preuzeo Death Watch osnovala je vlastitu grupu naziva Nite Owls kako bi oslobodila Mandalore.

Disney je objavio novi clip. Koji prikazuje da je Ezra daleko dogurao u svome Jedi treningu, ali možda ne u ispravnom smjeru.

 

To bi bilo to. Što mislite o novim informacijama i jeste li zainteresirani? Mi smo zasigurno zainteresirani za sezonu koja još nije ni počela, a izgleda odlično.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s