Flešbek u Epizodi VIII

viii

Upozorenje! Nastavak teksta sadrži potencijalne spojlere iz Epizode VIII, tako da nastavak članka čitate na sopstvenu odgovornost!

Kako prenosi portal Making Star Wars, Epizoda VIII će imati jednu veoma zanimljivu scenu, koja je zapravo nastavak one vizije koju doživljava Rej u Buđenju Sile, kada ona u zamku Maz Kanate dotakne Lukovu svetlosnu sablju.

Na osnovu svojih izvora u produkciji, MSW tvrdi da je snimana scena sa Rej, Lukom, Artuom i Kajlo Renom, a što je najzanimljivije, u sceni je učestvovala grupa mladih glumaca za koje deluje da predstavljaju mrtve padavane iz Lukove Džedajske akademije. Za te mrtve padavane je napravljena gomila rekvizita, među kojima su i svetlosne sablje, od jedne od kojih je MSW pribavio i sliku (ispod).

Deluje da je ova scena flešbek koji objašnjava šta se desilo sa Lukovom Džedajskom akademijom i kako je Ben prešao na Tamnu stranu i postao Kajlo Ren. Međutim, šta će tu onda Rej?

Lično, mislim da je scena ove vizije slična onoj iz Epizode VII, gde je Rej samo nemi posmatrač. Zapravo, da budem još precizniji, mislim da će ova vizija prošlosti koju doživljava Rej biti skoro pa ista onima iz poslednje sezone Igre prestola, gde Bren Stark kroz vizije proživljava prošlost.

To bi bilo to. Nadamo se da ćemo uskoro dobiti nove informacije koje bi nam otkrile neke nove detalje o ovoj sceni, kao i o tome šta se desilo sa Lukovom Džedajskom akadmijom.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s