Bespin DLC za Battlefront

Uskoro (21.06) bi trebao prema najavama stići novi DLC paket za Star Wars Battlefront, a mi vam donosimo najnovije informacije o njegovom sadržaju. Kao ono najvažnije bilo bi istaknuti da nam DLC donosi dobro poznati planet Bespin.

Kao što je već gore spomenuto DLC će biti smješten na planet Bespin te će se sastojati od pet novih mapa koje će biti smještene na tu planetu.

Dobiti ćemo dva nova blastera: EE-4, koji je zapravo nadograđena verzija blastera EE-3, i X-8 Night Sniper, sa kojim je rukovao Lando u epizodi Rebels-a Idiot’s Array.

Dobiti ćemo nekoliko novih skinova za svaku stranu. Na strani pobunjenika ćemo imati mogućnosti igrati sa Bespian Guard, dok će nam strana Carstva donijeti Shock Trooper-e.

U mod-ovima kao što su Fighter Squadron i Walker Assault imati ćemo mogućnost igrati sa standardnim letjelicama Bespian-a naziva Cloud Cars.

A vjerovatno i najvažniji dodatak za Battlefront su dva nova heroja, jedan je dobro poznati šarmer Lando Calrissian, a drugi lovac na glave Dengar. Mape će omogućavati borbe sa 32 igraća, te jedan potpuno novi mod imena Sabotage.

U nastavku možete pogledati najavu novog DLC-a.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s