Ko je osoba u bakta tanku iz Rogue One trejlera?

Rogue One bacta tank

Ko je ta misteriozna osoba u bakta tanku iz prvog trejlera za Rogue One? Ovo pitanje je bilo jedno od najčešćih nakon što se trejler za taj film pojavio. E pa, nakon dosta kopanja i uz pomoć informacija sa portala Making Star Wars, smatramo da smo došli do najverovatnijeg odgovora.

Upozorenje! Nastavak članka sadrži potencijalne spojlere, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost!

Da odmah pređemo na stvar: osoba u bakta tanku je sasvim izvesno Dart Vejder! Iako nema zvanične potvrde da će se Gospodar Sita uopšte pojaviti u Rogue One, imamo saznanja da će Vejdera u filmu igrati glumac Spenser Vilding, a znamo da je za film napravljeno nekoliko vernih replika vejderovog odela. Takođe nam je poznato da će Vejder u Rogue One imati jednu veliku akcionu scenu, u kojoj će bukvalno da pokolje grupu pobunjeničkih vojnika.

Nego, otkud Vejder u bakta tanku? To na žalost ne možemo da znamo, ali prema rečima jednog od izvora MSW-a, nakon kadra iz trejlera (slika iznad) vidimo osakaćenog Vejdera kako pluta u tanku, pri čemu on nema veštačke proteze ni oklop. Potom sledi scena gde vidimo kako droidi Vejderu „kače“ nove proteze i oklop – isti onaj kakav nosi u Epizodi IV.

Naše je mišljenje da se scena iz trejlera odvija u drugoj polovini filma i da je osoba koja prilazi tanku nekakav glasnik koji Vejderu donosi (Imperatorova) naređenja da on ode i da se lično pobrine za pobunjenike koji su ukrali nacrte Zvezde smrti.

To bi bilo to. Koja su vaša mišljenja o svemu ovom, napišite nam u komentarima.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s