Dva dobro poznata negativca se pojavljuju u Rogue One!

ro

Na osnovu svojih izvora u produkciji filma, portal Making Star Wars prenosi da će se u prvom Star Wars spin-off filmu Rogue One, pojaviti dva stara, dobro nam poznata negativca, od kojih će jedan imati čak i veliku akcionu scenu.

Upozorenje! Nastavak članka sadrži veliku količinu spojlera, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost.

Prvi negativac o kom se radi je niko drugi do Dart Vejder! Prema rečima MSW-a, za ovog lika je napravljeno nekoliko odela, od kojih je jedno direktna kopija vejderovog odela iz Epizode IV i ono će se koristiti za scene u kojima Vejder ima dijaloge. Preostalih nekoliko odela su kaskaderska, što je već očigledan znak da će Vejder imati akcione scene u filmu.

Pored toga, postoje i konceptne skice koje prikazuju Darta Vejdera na bojnom polju kako na razne načine, koristeći Silu i svetlosnu sablju, ubija pobunjeničke vojnike. Na nekim od tih skica se vidi Vejder kako bacajući sablju preseca pobunjenike, na drugima se vide obezglavljeni pobunjeničli vojnici, a na trećima se vidi Vejder kako Silom podiže pobunjenike u vazduh i koristi ih kao živi štit, i tako dalje. Sudeći prema ovim opisima, Dart Vejder kog ćemo videti u Rogue One je najnasilniji Dart Vejder od svih koje smo videli na bioskopskom platnu.

Druga glasina koju prenosi MSW (a koja je klimavija od prve) je da će se u filmu pojaviti i Veliki mof Vilhaf Tarkin! Njegovo pojavljivanje u filmu nebi trebalo da bude nešto preveliko i naročito značajno. Smatra se, pošto je glumac Piter Kušing koji je glumio Tarkina u Epizodi IV preminuo još davno, da će Veliki mof biti oživljen digitalno, mo-cap tehnologijom.

To bi bilo to. Naravno, do neke zvanične potvrde ili demanta tretirajte ove informacije kao glasine i ne uzimajte ih zdravo za gotovo.

One Comment Add yours

  1. Axiom kaže:

    Potpuno mi je normalno da u filmu koji ce se baviti cuvenim asovima Pobune, bude i najbolji pilot Imperije! Crveni baron za nase junake iz X-wing eskadrile, ako smem tako da kazem.
    Obzirom da su se on i Tarkin dobro slagali, i po scenama iz ep.IV deluje da ga je Vader postovao (nije ga pokusao udaviti), sto da ne. Ipak je Tarkinova doktrina bitna za shvatanje preokupacije Imperije sa megalomanskim objektima u svemiru…

    Liked by 1 person

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s