Potvrđeno! Dart Mol stiže u Star Wars: Rebels!

darthmaul2

Kada je pre oko mesec dana objavljen trejler za nastavak druge sezone Rebelsa, svima nama se učinilo da se na 2:24 u tom snimku vidi Dart Mol. To su nam predlagale tetovaže na licu i prepoznatljive oči, ali kako je osvetljenje u datom kadru bilo poprilično oskudno, mi nikako nismo mogli da sa sigurnošću kažemo da je osoba u pitanju zaista Dart Mol.

Ipak, sada su nam stigle informacije sa sajma igračaka u Njujorku koje definitivno potvrđuju da će se Mol pojaviti u Rebelsima. Naime, kompanija Hasbro je predstavila svoje nove akcione figure koje će se naći u prodaji u narednim mesecima, a među predstavljenim igračkama je bila i nova linija akcionih figura iz Rebelsa, a  njoj i Dart Mol. Procurela je i slika ove akcione figre:

To bi bilo to. Radujete li se Molovom povratku i šta mislite da se desilo sa njim od Ratova klonova? Mola smo poslednji put videli u stripu Darth Maul: Son of Dathomir.

2 Comments Add yours

  1. Kristijan kaže:

    Ja sam odmah prepoznao Mola na trejleru.Što se tiče njegove pojave u seriji,mislim da će napraviti veliki bum i pometnju.On će verovatno biti učitelj Ezrin i moguće je da je Mol začetnik Vitezova Rena (što je moguće jer je možda krajem Ratova klonova,Mol naišao na Snouka i tako postao njegov učenik).Ovo su samo moje pretpostavke 😉

    Liked by 1 person

  2. Ja sam takodje odmah prepoznao Maula i bio odusevljen,on je moj omiljeni lik.Posle ubistva Majke Talzin mislim da je Maul poceo potragu za drevnim hramom Sitova. Gde,mozda,pronalzi ostatke stare sekte Sita iz cijeg pepela ce se dici Vitezovi Rena. Sto se tice Snouka njega nekako nevidim u celoj ovoj prici.Takodje je veoma verovatno da su se kasnije Inkvizidori priduzili redu Vitezova Rena sto pre sto posle smrti Imperatora.Ovo su samo neke od mojih teorija ako neko se neslaze sa ovim neka slobodno odgovori,moj hobi je diskutovanje o Star Wars-u. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

    Liked by 1 person

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s