Abrams Otkriva Detalje o Kajlo Renu!

Entertainment Weekly nas danas bombarduje sa sa slikama i novostima vezanim za Epizoda VII. Poslednji u tom nizu je intervju sa Džej Džej Abramsom (J.J. Abrams) koji je otkrio dosta novih detalja o glavnom negativcu Epizode VII.

Kada smo prvi put videli Kajla Rena (Kylo Ren) podiglo se puno prašine oko njegove maske i (pogotovo) trostruke svetlosne sablje, a evo šta Abrams ima da kaže na tu temu: „Film objašnjava poreklo maske i odakle je ona došla u Renov posed, ali sam dizajn maske je napravljen da malo podseća na Vejderovu. Ren je svestan šta se sve dešavalo pre njega, a to je i deo priče filma… Svetlosnu sablju je napravio on sam, a ona je opasna i žestoka i iskrzana kao i sam Ren.

Kada je sam Kajlov lik u pitanju Abrams je imao da kaže sledeće: „Kao što vidimo u svim najboljim pričama, kao i Star Warsu, to su priče gde likovi moraju da se popnu na jedan nov nivo. Stvar koja je mislim jedinstvena za Rena je da kad ga prvi put vidimo u filmu o nije toliko formiran kao na primer Dart Vejder (Darth Vader) kad ga sretnemo u Epizodi IV. Mislim, postoje dve strane Sile. I jedna i druga strana misli da je u pravu i da su oni heroji priče – to je slučaj i sa Renom.

Internetom su prethodnih skoro godinu dana kružile spekulacije kako Kajlo Ren nije pravo ime tog lika, a Abrams je to sada potvrdio: „On je lik koji je dobio ime Kajlo Ren kada se pridružio grupi koja se zove Vitezovi Rena (Knights of Ren). On nije tipičan, isklišeiran filmski zlikovac. On je mnogo kompleksniji od toga i bilo je pravo zadovoljstvo raditi na njemu sa Adamom Drajverom (Adam Driver), jer se on uneo u tu ulogu na tako jedan dubok i izvanredan način.

To bi bilo to. Džej Džej nam je otkrio dosta toga!

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s