Abrams: Neće Biti Novog Trejlera za D23 Expo!

Sutra 14. avgusta počinje Diznijeva konvencija D23 Expo, na kojoj će pored ostalih Diznijevih projekata značajno prisustvo imati i Epizoda VII. Zbog toga mnogi su očekivali da će biti prikazan novi trejler ovog filma, ali je Džej Džej Abrams (J.J. Abrams) to demantovao:

Tačno je, nećemo pokazati nove snimke – niti novog trejlera, niti one iza kamera. Novi trejler će doći na jesen“ , kaže za Entertainment Weekly Abrams.

S obzirom da se D23 Expo održava jednom u dve godine, teško je poverovati da nam Dizni baš ništa neće spremiti. Internet spekuliše da bi nam mogli biti saopšteni prvi detalji filma Rogue One i da ćemo dobiti prve opise likova Maz Kanate i/ili Vrhovnog vođe Snouka (Snoke).

Dakle, Abrams kaže da će novi trejler Epizode VII biti prikazan na jesen, ali kada tačno? Moje lično mišljenje je da bi to moglo biti početkom septembra (3. ili 4.), jer bi novi trejler tada podgrejao euforiju do usijanja i to bi se dosta odrazilo na prodaju Star Wars stvari – dakle to bi bio brilijantan marketinški potez, međutim, ostaje da vidimo.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s