[SLIKE] LEGO Setovi Otkrivaju Nove Likove iz Epizode VII

Internetom su se velikom brzinom raširile slike dva nadolazeća LEGO seta koji sadrže figure iz Epizode VII. Pogledajte ih:

Upozorenje! Nastavak teksta sadrži blage spojlere.

Lego X-Wing 1

Lego X-Wing2

Na prve dve slike se vidi pakovanje seta koji sadži crni X-ving Poa Damerona (Poe Dameron). Na donjoj slici se vidi da će u setu, pored Poa, biti i figure BB-8, zatim random X-ving pilota i mehaničara Otpora. Moja je pretpostavka da je ovaj set zapravo napravljen na osnovu scene u filmu kada se piloti Otpora spremaju za napad na Starkiller bazu.

Lego Falkon 1

Lego Falkon 2

Na poslednje dve slike vidimo Milenium Falkon set. Na drugoj od te dve slike se vidi da će u setu biti sedam figura: Han, Čubaka (Chewbacca), Rej (Rey), Fin (Finn), BB-8 i što je najzanimljivije lik sa imenom Tasu Lič (Tasu Leech), te random pripadnik Kandžiklub (Kanjiklub) bande. Poslednja dva lika imaju nešto tamniju boju kože, a i dizajn njihovog oružija je relativno sličan, pa bi se dalo pretpostaviti da su oni članovi iste bande – ako je tako, onda Tasu verovatno ima neku višu poziciju u grupi. Moja je pretpostavka da je ovaj set napravljen na osnovu scene iz filma na svemirskoj stanici na koju su Rej i Fin pobegli sa Džakua (Jakku), mada, moguće je da je set zasnovan na scenama kod piratskog zamka Maz Kanate.

To bi bilo to. Veoma zanimljive vesti.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s