Ko je Nova Frakcija iz Knights of the Fallen Empire?

Juče je svoju premijeru na E3 konvenciji imao trejler za najnoviju ekspanziju The Old Republic MMORPG-a, koja nosi naziv Knights of the Fallen Empire. Trejler je bez sumnje bio sjajan ali je otvorio mogo pitanja, na neka od kojih ćete odgovore dobiti u nastavku teksta.

Pa da krenemo. Prvo i najveće pitanje je: ko su ovi novi likovi u trejleru i kojoj frakciji pripadaju? Kao što je već ranije pominjano, Knights of the Fallen Empire nam, pored Republike i Sitske Imperije, donosi treću, sasvim novu frakciju koja se zove „Eternal Empire“, što bi se na srpski moglo prevesti kao Večna Imperija ili Večno Carstvo. Za sada se ne zna mnogo toga o poreklu i istoriji ove organizacije, ali je evidentno da je Večno Carstvo u ratu i sa Republikom i sa Sitskom Imperijom. Na osnovu trejlera deluje da je Večno Carstvo u velikoj ofanzivi u kojoj imaju popriličnog uspeha, a izgleda su potukli Sitsku Imperiju na sred Koribana (Korriban).

E da vidimo ko su oni novi likovi. Čovek sa bradom, koji je narator u trejleru se zove Valkorion i on je Besmrtni Car Večnog Carstva, čije je sedište na (novoizmišljenoj) planeti Zakul (Zakuul). Valkorion ima dva sina koji su blizanci: Arkan (Arcann) i Teksen (Thexen) – Arkan je onaj u belom, a Teksen je onaj u crnom. Valkorion je odgajao svoja dva sina kao ratnike i kada su odrasli, postali su vođe armija Večnog Carstva.

Ekspanzija ću u The Old Republic uvesti još nekoliko novi likova kao što su Kot Voretena (Koth Vortena), Vejlin (Vaylin), zatim HK-55 i još par drugih, ali o njima za sada nema informacija. Pored ovih novih, u Knights of the Fallen Empire će bitnu ulogu imati i nekoliko likova koje još od ranije znamo, kao što su na primer Lana Beniko i Niko Okar (Nico Ocarr).

To bi bilo to. Uskoro očekujemo nove zvanične informacije i opise.

One Comment Add yours

  1. Axiom kaže:

    Nije prvi put da uvode velesilu koja planira da zbrise obe galakticke frakcije! Obzirom da su Yuuzhan Vong, KOTOR i sve ostalo iz EU klasifikovani kao “legende“ sada BioWare moze da izmislja sta im srcu drago!!! Rekavsi sve to, ovi novi mi se DOPADAJU…

    Sviđa se 1 person

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s