Objavljen Sinopsis za Dark Disciple

Kako prenosi Jedi-Bibliothek, Del Rey je objavio prvi sinopsis za nadolazeću knjigu Dark Disciple koju piše Kristi Golden (Christie Golden), a koja je zasnovana na nedovršenim epizodama The Clone Wars TV serije.

Sinopsis ide ovako:

Zasnovano na scenarijima nedovršenih epizoda hit TV serije Star Wars: The Clone Wars.

Možda jedini način da se zaustavi najveći ratnik Tamne strane je da se Džedaji i Siti udruže.

U ratu za kontrolu nad galaksijom, u kom se sukobljavaju armije Tamne strane i armije Republike, brutalnost bivšeg Džedaj Učitelja, koji je postao nemilosrdni Gospodar Sita, grofa Dukua je dostigla vrhunac. I uprkos moćima Džedaja i junaštvu njihove armije klonova, broj žrtava je strahovito velik. A kada je Duku naredio masakar nad flotom bespomoćnih izbeglica, Džedajsko Veće oseća da nema drugog izbora osim da povuče drastične mere: da krene na čoveka koji je odgovoran za sve te zločine, na grofa Dukua lično.

Ali neuhvatljivi Duku je težak plen čak i za najveštijeg lovca. Stoga, Veće pravi smelu odluku da spoji dve strane Sile zajedno – sparivši drskog Džedaj Viteza Kvinlana Vosa i bivšu sledbenicu Sita, Asaž Ventres. Iako je Džedajevo nepoverenje prema ovoj lukavoj ubici koja je bila desna ruka grofa Dukua duboko, njena mržnja prema njenom bivšem učitelju je još dublja. Ona je i više nego spremna da pozajmi svoje talente, kao lovac na ucenjene glave i ubica, Vosovoj misiji.

Zajedno, Ventres i Vos su najbolja nada za eliminisanje Dukua – dok god osećanja koja se bude između njih dvoje ne ugroze misiju. Međutim, Ventres je odlučna u tome da izvrši odmazdu nad njenim bivšim učiteljem, ali i da se oslobodi njene tamne, sitske prošlosti. Balansirajući između komplikovanih emocija koje oseća prema Vosu i besa njenog ratničkog duha, ona odlučuje da pobedi na svim frontovima – a to je zavet koji će biti nemilosrdno testiran od strane njenog smrtonosnog neprijatelja… ali i njene vlastite sumnje.

Dark Disciple će se pojaviti u knjižarama 7. jula ove godine, u izdanju sa tvrdim koricama.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s